Brezplačno svetovanje s pomočjo
elektromagnetnih valov

Promocija prehranskih dopolnil
Človeško telo je sistem ogromnega števila celic. Naše celice stalno rastejo, se razvijajo, spreminjajo, regenerirajo in odmirajo. Celice se nenehno obnavljajo s pomočjo delitve. Vsako sekundo se v telesu odraslega človeka deli 25 milijonov celic. Krvne celice se obnavljajo mnogo hitreje; kar 100 milijonov na minuto. V procesu rasti in delitve celic so njihovi atomi v stalnem gibanju in spreminjanju. Pri tem oddajajo elektromagnetne valove.

Elektromagnetni valovi, ki jih oddaja človeški organizem, predstavljajo stanje človeškega telesa. Elektromagnetno valovanje se razlikuje glede na stanje človeškega telesa, npr. zdravje, okrnjeno zdravje ali bolezen. Ko prepoznamo te določene elektromagnetne valove, lahko določimo stanje našega telesa.

Tako lahko ugotovimo, kateri organi bolj odstopajo in z nasveti našega svetovalca, lahko namenite več pozornosti prav le tam. Dobili boste jasno sliko o tem, katerih vitaminov in mineralov vam primanjkuje in katere snovi morate vnesti v naše telo, da bo lažje in bolje delovalo.

Prav tako vam svetujemo glede vnosa tekočin, potrebe po gibanja in primernega prehranjevanja.
Svetujemo vam tudi o ustreznem izboru prehranskih dopolnil. V kolikor se stranke odločijo za nakup, nudimo tudi brezplačne kontrole s pomočjo elektromagnetnih valov in mesečna svetovanja.

Pogosto ne vemo, kaj naše telo potrebuje. Zato je prav, da izkoristimo priložnost, si vzamemo čas zase in prisluhnemo usposobljenim strokovnjakom. Tako lahko priskrbimo svojemu telesu le najboljše!

ANALIZA TELESA IN VITAMINSKO-MINERALNI TEST

Pregled s pomočjo elektromagnetnih valov
magnet

Elektromagnetni valovi

Delitev celic v človeškem telesu povzroča nastanek elektromagnetnih valov, kar pa vpliva na človeško počutje in stanje človeškega telesa.

law

Ravnovesje v našem telesu

Pogosto ne vemo, kaj točno naše telo potrebuje in se znajdemo v situaciji, kjer nam primanjkuje enih stvari, imamo pa preveč drugih, zato je zelo pomembno najti zlato sredino v naši prehrani in gibanju.

truplo
vegetable

Vitaminski test

Kronična utrujenost, živčnost, bolečine v sklepih, pridobivanje telesne mase; to so le eni izmed mnogih znakov pomanjkanja vitaminov v našem telesu.

supplement

Mineralni test

Minerali se nahajajo po celotnem telesu in so temeljni del za delovanje le tega. Z današnjim življenjskim slogom pa mnogokrat pride do nižje kvalitete prehrane, kar pa našemu telesu otežuje delovanje zaradi pomanjkanja mineralov.

Ožilje Želodec in prebavni trakt Jetra Žolč Trebušna slinovka
Ledvica Pljuča Možgani in živčevje Bolezni kosti Mineralna kostna gostota
Revmatske bolezni kosti Status kosti Krvni sladkor Pomankanje vitaminov, mineralov Aminokisline
Koencim Žleze z notranjim izločanjem Imunski sistem Toksini Težke kovine
Zakisanost Alergeni Koža Oči Vezivno tkivo
Maščobe Pretok energij Srce in možgani Kri Ginekološke težave
Prostata Prsa Moške funkcije Menstruacija Sperma