Uncategorized

Prečistite telo, hvaležno vam bo

December je čas, ko več pojemo, kot običajno, manj se gibamo,… Največji problemi pa nastanejo pri tistih, ki globje pogledajo v kozarec in so posledično bolj obremenjena jetra.

Organizem namreč preobremenimo in veliko ljudi si zada cilj v januarju, da si bodo prečistili telo. Načinov čiščenja je kar nekaj in od nas je odvisno, za kaj se bomo odločili. Predlagam, da si v decembru prečistite telo s PROTEX COMPLETOM, kjer vlaknine odstranijo iz telesa vso navlako, ki se je nabrala čez leto. Kapsule pa delujejo sistemsko, s posebnim poudarkom na izločanju strupov iz telesa.

Jaz to rešujem s postom brez hrane in telo na ta način vzpostavi ravnovesje. Tudi pri vnašanju toksinov v telo sem previdnejša.

Telo, ki je zastrupljeno, opozarja na različne načine. Najprej tako, da smo utrujeni, potem da smo bolj razdražljivi in občutljivi, lahko imamo tudi težave s koncentracijo, lahko imamo neprijetni občutek v želodcu, lahko opozarja z vnetji, glavoboli,…

Kakorkoli že, če ne poskusimo s čiščenjem, ne bomo mogli vedeti, da to deluje. Vsak človek bi si moral vsaj enkrat na leto prečistiti telo. Sami vemo, da na zrak nimamo veliko vpliva, da je naša narava že zelo zastrupljena, imamo pa vpliv na hrano. Jemo manj in bolj kvalitetno hrano. Kolikor se da surovo (presno) bio sadje in zelenjavo, sezonsko in čim manj predelano hrano.

Razstrupite telo in hvaležno vam bo!

Skupinski voden post bo v Mariboru od 10.1.2022 naprej in sicer en teden.