Uncategorized

Žur v našem telesu

Človek si težko predstavlja, kaj se dogaja v našem telesu. Rada bi vam razložila na preprostejši način, zakaj se človek počuti  odlično in zakaj utrujeno in zakaj nastanejo določene bolečine. Že od malega so nas starši navajali, da je potrebno jesti. To je seveda normalno, niso nas pa poučili, kako izbirati pravilno hrano. To je verjetno pogojeno s tem, ker so njihovi predniki živeli v pomanjkanju, po tem pa so prišli časi prenajedanja. Na voljo so bile boljše možnosti zaposlitev, posledično več denarja in založene trgovine s hrano. Po veliki večini z očesu privlačnimi barvami in oblikami živil in če si zadeve še povonjal, so te izdelki dobesedno premamili in si jih kupil. Ker smo imeli toliko na voljo, smo veselo napolnili voziček, pa čeprav smo že v naprej vedeli, da ne bomo mogli vsega zaužiti v omejenih rokih uporabe. Jedli smo z “možgani” in smo imeli v umu, kako je tista lazanja dobrega okusa, seveda smo jo stlačili zraven drugih nezdravih živil v organizem. Vsa ta predelana živila, polna aditivov in ojačevalcev okusov, so se v organizmu razkrajala. Med samim presnavljanjem je prihajalo do različnih biokemičnih reakcij in naše celice tega niso zdržale. Niti niso bile navajene. Pričele so povzročati neravnovesje v določenih organih, ki so s simptomi vnetja opozarjali na bolezen. Seveda smo odhiteli k zdravniku in tam so se simptomi bolezni odpravili z antibiotiki. Tako smo še bolj uničevali črevesno floro in bolezenska stanja so se stopnjevala.

Nihče pa ni pomislil na vzroke. Kdorkoli nam je želel “SOLITI PAMET” z naravnimi, bolj zdravimi živili, smo ga imeli za blazneža. Ko pa je moje bolezensko stanje prišlo tako daleč, da telo ni več zmoglo naravnega procesa sanacije, so se pričele rakaste tvorbe.

Telo si je popolnoma opomoglo z dvainštirideset dnevnim postom brez trde hrane in doseglo ponovno homeostazo. Zato lahko človek s preventivnim postom okrepi samozdravilne učinke v sebi. V kolikor pa potrebuje organizem še dodatno podporo imunskega sistema, lahko v času posta uživa tudi Biobran 1000. Več na…

BioBran 1000

 

Lahko slediš mojim nasvetom in tvoje počutje bo TOP, tako kot je moje!